top of page

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Marian van Zanten, ik ben 54 jaar, getrouwd met Peter en trotse moeder van Jesper en Kristian.

Ik kom uit een ondernemersfamilie en ben samen met mijn jongere zus opgegroeid in het gezin van mijn liefdevolle en hardwerkende ouders.

 

Ik ben een gevoelsmens met een no-nonsense mentaliteit, een creatieveling en de dingen die ik doe, doe ik graag  met overgave en liefde. Puurheid, oprechtheid en authenciteit zijn voor mij belangrijke pijlers. 

In 2003 ben ik geswitched van een baan als Personeelsadviseur bij de semi-overheid naar Bloemstylist met een eigen winkel. Een spannende eerste stap om meer en meer mijn hart te gaan volgen en te gaan doen waar ik blij van word.

in 2016 heb ik het roer wederom omgegooid en heb ik mijn bloemenwinkel ingeruild voor een coachpraktijk voor in eerste instantie kinderen en hun ouders. 

Van 2020 tot halverwege 2022 heb ik veel werkervaring opgedaan in therapie & coaching van kinderen en hun ouders bij een gerenommeerde collega (paarden)therapeut/coach. 

Sinds september 2022 werk ik weer volledig vanuit mijn eigen praktijk voor coaching & therapie.

Zowel volwassenen als kinderen en hun ouders kunnen bij mij terecht voor problemen met of door emoties zich uitend in storend of niet helpend gedrag, lichamelijke klachten en/of emotionele blokkades.

  

Anker 2

COACHING & THERAPIE

Ik heb mijn opleiding tot Kindercoach gevolgd bij de Academie voor Psychodynamica. Dit is een brede opleiding die mij niet alleen heeft geleerd te kijken naar dat wat aan de oppervlakte is maar, waar nodig, ook naar de (systemische) laag daaronder. Ik heb daar tevens de jaaropleiding Systemisch werken & Familie- en organisatieopstellingedaan.

 

Coaching is voor mij niet alleen maar praten, maar ook ervaren en ontdekken zonder woorden, creatief bezig zijn en waar dat kan ook buiten zijn in de natuur. 

Ik ben Basis-, Systemisch- en Kinder-Paardencoach en heb de basisopleiding Dier(hond)begeleider gevolgd, die een vervolg heeft gekregen met een opleiding tot trainer weerbaarheidstraining m.b.v. de hond.  

Ook ben ik energetisch gezinstherapeut, en bied ik traumaverwerking aan d.m.v. NEI-therapie en Brainspotting (een vorm van EMDR). 

Rouw & Verlies

Een herinnering, een stilte, een lach en een traan zijn de mooiste ingredienten voor een warm, liefdevol en prachtig bloemstuk voor een  uitvaart of herdenking van een dierbare. 

Samen aan de slag met bloemen en plantaardige materialen.

Een moment van rust en bezinning in de vaak hectische tijd voor de uitvaart. 

Je kunt rekenen op mijn professionele steun en begeleiding en een prachtige ervaring.

 

 Samen vorm geven aan rouw: aan liefde zonder bestemming.

(ook mogelijk met kinderen)

Anker 3

HOE STA IK IN HET LEVEN?

Ik geloof in een wereld waarin ieder zijn of haar licht mag laten schijnen, ik geloof in een wereld die geleid wordt door liefde, liefde die mensen verbindt met elkaar.

Ieder mens mag zijn of haar unieke licht laten schijnen op deze wereld zodat de wereld weer een stukje mooier en liefdevoller wordt.

 

Een prachtige inspiratiebron voor mij is de inauguratiespeech van Nelson Mandela, geschreven door Marianne Williamson:

Our deepest fear is not that we are inadequate

Our deepest fear is that we are powerful beyond measure

It is our light, not our darkness, that frightens us most

We ask ourselves, 'Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, and famous?'

Actually, who are you not to be? You are a child of God

Your playing small does not serve the world

There is nothing enlightened about shrinking so dat people won't feel insecure around you

We were born to make manifest the glory of God that is within us

It's not just in some of us, it's in all of us

And when we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same

As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others

bottom of page