logo.png
 

WIE BEN IK

Wie is het gezicht achter FLOWER? Graag stel ik me aan je voor:

 Mijn naam is Marian van Zanten, ik ben 52 jaar en moeder van 2 zoons.  Ik ben een gevoelsmens met een no-nonsense mentaliteit en de dingen die ik doe, doe ik graag  met overgave en liefde.

Mijn passie voor bloemen en hart voor mensen maken mij tot wie ik ben.  

Als een rode draad door mijn werk als (kinder)coach en bloemstylist, loopt mijn creativiteit. Voor mij betekent dat, dat ik zonder oordeel kijk naar dat wat is en van daar uit verbindingen leg naar nieuwe mogelijkheden, kansen en creaties. Mensen weer verbinden met hun eigen kracht, bloem- of plantaardige creaties scheppen met zeggingskracht. 

Ik voel me bevoorrecht om in deze combinatie van beroepen het beste van mijn kunnen bij elkaar te brengen en een verschil te kunnen maken. Mijn licht te laten stralen zodat anderen ook hun licht weer kunnen laten stralen.  

  

 

MARIAN & COACHING

Ik heb mijn opleiding tot Kindercoach gevolgd bij de Academie voor Psychodynamica. Dit is een brede opleiding die mij niet alleen heeft geleerd te kijken naar dat wat aan de oppervlakte is maar, waar nodig, ook naar de (systemische) laag daaronder. 

 

Coaching is voor mij niet alleen maar praten, maar ook ervaren en ontdekken zonder woorden, creatief bezig zijn en waar dat kan ook buiten zijn in de natuur. 

Om dat ook daadwerkelijk toe te kunnen passen in mijn werk heb ik een aantal opleidingen gevolgd waardoor ik ook mijn paard en hond kan inzetten bij het coachen.

Ik ben inmiddels Basis-, Systemisch- en Kinder-Paardencoach en heb de basisopleiding Dier(hond)begeleider gevolgd, die een vervolg heeft gekregen met een opleiding tot trainer weerbaarheidstraining m.b.v. de hond.  

MARIAN & BLOEMSTYLING

Na mijn opleiding tot Bloemstylist heb ik me verdiept in het maken van specialistisch bloemwerk en heb daar mijn diploma Wedding Specialist voor behaald.

Van 2003 tot 2016 heb ik met veel plezier Flower Power, een eigentijdse bloemenwinkel gerund, die uitblonk in creativiteit en persoonlijke aandacht voor de klant.

Nu ligt mijn focus op incidenteel bloemwerk zoals  bruidswerk & rouwbloemen.

Persoonlijke aandacht, creativiteit en de liefde voor dit vak blijven vanzelfsprekend ook nu de belangrijkste pijlers voor mij.

 

HOE STA IK IN HET LEVEN?

Ik geloof in een wereld waarin ieder zijn of haar licht mag laten schijnen, ik geloof in een wereld die geleid wordt door liefde, liefde die mensen verbindt met elkaar.

Ieder mens mag zijn of haar unieke licht laten schijnen op deze wereld zodat de wereld weer een stukje mooier en liefdevoller wordt.

 

Een prachtige inspiratiebron voor mij is de inauguratiespeech van Nelson Mandela, geschreven door Marianne Williamson:

Our deepest fear is not that we are inadequate

Our deepest fear is that we are powerful beyond measure

It is our light, not our darkness, that frightens us most

We ask ourselves, 'Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, and famous?'

Actually, who are you not to be? You are a child of God

Your playing small does not serve the world

There is nothing enlightened about shrinking so dat people won't feel insecure around you

We were born to make manifest the glory of God that is within us

It's not just in some of us, it's in all of us

And when we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same

As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others