top of page
Anker 1

COACHING BY MARIAN

Coachen, wat is dat eigenlijk?

Vraag het aan 100 coaches en je krijgt 100 verschillende antwoorden.

 

Coachen is voor mij: als coach over jouw schouder mogen meekijken naar wat jij vanuit jouw gezichtspunt ziet. Naar de dingen die je fijn vindt en die geen verandering behoeven maar ook naar de dingen die je graag anders zou willen zien.

Coachen met de focus op gedrags-, emotionele- en systemische aspecten.

 

Samen kijken naar hoe jij  je opnieuw kunt verbinden met je kracht om vanuit die kracht het soort verandering te kunnen aanbrengen waar jij behoefte aan hebt.  

VOOR WIE?

 

Misschien is een betere vraag 'Voor wie niet?"

Want elke levensfase heeft zijn eigen uitdagingen. En of je nu net naar school gaat, aan je eerste baantje begint, in verwachting bent, vader of moeder bent, tegen dingen aanloopt of voor lastige keuzes staat in je leven,  iedereen heeft wel eens behoefte aan iemand die op de momenten dat het niet vanzelf gaat, even over je schouder mee kijkt  en je helpt om daar op een positieve en constructieve manier naar te kijken. 

Dus als het even niet gaat zoals je graag zou willen met jou of met je kind, als het moeilijk is om met emoties zoals verdriet, boosheid en angst om te gaan, aarzel dan niet om vrijblijvend eens contact met me op te nemen.

Je bent welkom!

Anker 2
Anker 3

MIJN WERKWIJZE

Coaching is voor mij echt maatwerk en kan op vele manieren vorm krijgen.  Het kan binnen bij mij in de praktijk maar net zo goed ook buiten in de vrije natuur. We kunnen al pratend dingen op een rijtje zetten, maar  we kunnen ook aan de slag met mijn  co-coaches Black mijn paard en Pivo mijn hond in.  Zij nodigen je uit om uit je hoofd te komen en te gaan doen en ervaren.  

Ik werk niet volgens een vaststaand protocol. Ik vind het belangrijker dat mijn werkwijze en inzet van methodes aansluiten bij de persoon in kwestie en bij de hulpvraag.

En ik zeg 'we' omdat een coachtraject een gezamenlijk traject is, waarin we samen kijken naar wat is en naar  wat mag worden.

 

Kijk voor een impressie eens op de fotogalerij coaching. 

Anker 4

MIJN

CO-COACHES

Zoals al gezegd zet ik ook graag mijn twee trouwe viervoeters als  co-coach in.   

Mag ik je voorstellen aan:

 

Pivo , mijn ontzettend lieve en knuffelgrage hond die het geweldig vindt om, met name, kinderen te helpen tijdens het coachtraject. Ervaringsgericht leren wordt met Pivo erbij een feestje.

Black, mijn edele viervoeter die liefdevol en zonder oordeel kan laten zien waar de clou zit en daarmee vaak veel in beweging zet op bewust en onbewust niveau. Black zet ik graag in bij coachtrajecten bij volwassenen maar ook bij kinderen.  

bottom of page