logo.png
 

BLOEMSTYLING

BY MARIAN

Met aandacht en liefde verwerk ik bloemen en plantaardige materialen in bloemarrangementen voor Afscheid & Rouw en Bruiloften. 

Telkens weer geniet ik van de uitdaging om sfeer, emoties en gevoelens te vertalen in iets tastbaars voor gelegenheden waarbij beleving centraal staat. Het is daar waar mijn passie voor bloemen & hart voor mensen elkaar raken. Het is daar waar ik op mijn best ben en de verwachtingen van mijn klanten kan overtreffen. 

BRUILOFTEN

Een feestje vind ik het om met jullie mee te denken over de vormgeving van de bloemen voor jullie trouwdag. 

Je kunt er op rekenen dat ik voor het beste resultaat ga en dat is in mijn ogen een boeket dat helemaal bij jullie en jullie bruiloft past. Een uniek boeket omdat het jullie boeket is! 

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor eigentijdse corsages, een bloemstuk voor op de auto en de florale aankleding van jullie locatie. 

Als je met mij in zee gaat dan zal ik je vragen om zoveel mogelijk informatie te geven over jullie trouwdag zodat ik een duidelijk beeld krijg wat jullie persoonlijke stijl is, zodat ik daarbij kan aansluiten. 


Ongeveer een maand van te voren bespreken we jullie wensen nog eens in een persoonlijk adviesgesprek.

 

Kort voor jullie trouwdag ga ik speciaal voor jullie naar de bloemengroothandel om daar bloemen uit te zoeken voor jullie bruiloft.

 

Vind je het leuk om zoveel mogelijk meegenomen te worden in het creatieve proces? Dat kan!
Dan hou ik je door middel van foto's op de hoogte van de inkopen en het creatieproces.

Wil je liever verrast worden? Ook dat is natuurlijk mogelijk! 

 

Een persoonlijk adviesgesprek incl. de voorbereidende activiteiten en contacten kost 75 euro. Bruidsboeketten maak ik vanaf 150 euro.  

Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op voor meer info of een afspraak via de mail, whatsapp of telefoon.

 

Alvast een idee krijgen van wat er zoal mogelijk is? Neem alvast een kijkje in de fotogalerij.

 
 

AFSCHEID & ROUW

Verdrietig is het als je afscheid moet nemen van iemand die je lief is.  Hoe mooi is het om dat op een manier te doen die bij jou past en bij degene waarvan je afscheid moet nemen.

Ik ga graag met je om de tafel zitten om te horen voor wie ik het bloemstuk mag maken. Wie was hij of zij en wat mag er in de bloemen tot uitdrukking gebracht worden? 

Met die informatie in het achterhoofd, koop ik speciaal voor jou de bloemen in en laat ik vervolgens mijn handen het werk doen zodat er een uniek bloemstuk kan ontstaan met zeggingskracht.  

Vind je het fijn om zelf, onder mijn begeleiding, het bloemstuk te maken, ook dat is zeker mogelijk. Ook voor (klein)kinderen.

Hoeveel kosten persoonlijke afscheidsbloemen?
Ik hanteer een starttarief van 75 euro, daarboven op komen de kosten voor de bloemen en de arbeid om het bloemstuk te maken. Dat geldt ook in het geval je het stuk zelf wil maken.

Afscheidsbloemen maak ik vanaf een prijs van 150 euro excl het starttarief. 

Neem gerust contact op voor meer info, ook 's avonds of in het weekend. En neem alvast een kijkje op de fotogalerij.

 

MAATWERK

Heb je bloemen nodig voor een bijzondere gelegenheid of (bedrijfs)ruimte? Voor bijvoorbeeld, je bedrijfsentree, een beurs, groot feest, voor een bijzondere verjaardag of huwelijksjubileum, geboorte of huwelijksaanzoek?  

 

NB: Per 1 augustus 2020 heb ik bedrijfsabonnementen en het overige maatwerk (behalve rouw en trouw) overgedragen aan Janneke den Boer-Ritmeester van Enjoy Creatieve Arrangementen, 06-51428770

 

WORKSHOPS

 

Per 1 augustus 2020 heb ik de workshops overgedragen aan Janneke den Boer-Ritmeester van Enjoy Creatieve Arrangementen, (06)51428770