top of page
Anker 1

BLOEMSTYLING

BIJ FLOWER

Met aandacht en liefde werk ik met bloemen en andere plantaardige materialen om jouw bloemenwensen vorm te geven.

Telkens weer geniet ik van de uitdaging om sfeer, emoties en gevoelen te vertalen in iets tastbaars voor gelegenheden waarbij beleving centraal staat.. Het is daar waar mijn passie voor bloemen & hart voor mensen elkaar raken, waar ik op mijn best ben en de verwachtingen van mijn klanten kan overtreffen.

Anker 2

BRUILOFTEN

Hebben julie trouwplannen? Allereerst wil ik jullie daar van harte mee feliciteren! Nu breekt een spannende tijd aan waarin heel veel geregeld moet worden. Of jullie nu een intiem feestje voor ogen hebben of een mega bruiloft met alles er op en eraan, bloemen mogen daar natuurlijk niet bij ontbreken.

 

Ik sta te trappelen om jullie bij het regelen van de bloemen met raad en daad bij te staan. Het is voor mij als gediplomeerd bruidswerkspecialist, een uitdaging om jullie bloemwensen te vertalen naar de prachtigste bloemcreaties en -decoraties. Ik maak unieke creaties die perfect aansluiten bij jullie bruiloft.

Hebben jullie al wat voor ogen of willen jullie eerst eens rustig in onze bruidsboeken neuzen? Er zijn mogelijkheden te over. En zit er niet direct iets bij dat je aanspreekt dan komen we daar samen wel uit in een persoonlijk adviesgesprek. Ik neem nog ouderwets de tijd voor je!

Kijk in de fotogalerij naar mijn bruidswerk. Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact op en maak een afspraak!

Anker 3

AFSCHEID & ROUW

Aan het einde van een mensenleven moeten we afscheid nemen van onze dierbaren. Dat is moeilijk en vaak heel emotioneel. Bloemen kunnen dat afscheid niet makkelijker maken maar kunnen er wel toe bijdragen dat u op een mooie manier afscheid neemt van uw dierbaren.

 

Bloemen geven een bepaalde emotie weer, zeker als de vorm van het bloemstuk en het soort bloemen is afgestemd om de persoonlijkheid van degene waar u afscheid van moet nemen. Voor een natuurmens maak ik bijvoorbeeld graag een natuurlijk stuk met een boomstronk, varens en mos of een wild stuk met allerlei soorten bloemen. En voor iemand die heel veel van bloemen hield een prachtig bloemrijk stuk. Dit zijn slechts 2 voorbeelden, u zult begrijpen dat de mogelijkheden zeer divers zijn.

Het is ook mogelijk om zelf (u en/of uw (klein)kind(eren)) het bloemstuk te maken bij ons in de binderij. Vanzelfsprekend kunt u daarbij rekenen op mijn professionele begeleiding.

Ik bespreek graag de mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek, desgewenst bij u thuis. Ik heb diverse boeken met daarin voorbeelden van afscheidsbloemen/rouwwerk, die u mee naar huis kunt nemen om alvast samen te kunnen overleggen. Voorbeelden van rouwstukken die ik maak vindt u in de fotogalerij (klik hier).

Is de afstand tussen u en een overledene wat groter dan kunt u natuurlijk ook altijd kiezen voor een wat neutraler bloemstuk. Diverse voorbeelden kan ik u laten zien in onze boeken.

 

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Klik hier om contact met mij op te nemen.

Anker 4

MAATWERK

Heb je bijzondere bloemen nodig? Voor bijvoorbeeld een beurs, groot feest, of wil je advies voor de aankleding van een huis? Ik denk graag met je mee. Ik zie het als een uitdaging om jouw wensen te vertalen in bloemwerk dat perfect bij jouw situatie past. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

 

 

 

Wij organiseren regelmatig creatieve workshops voor zowel kinderen als volwassenen uit Midden Nederland. Leuk voor een avondje gezellig uit met vriendinnen, familie, collega's of  met de buurt.

 

Voor de workshops kun je individueel inschrijven. Het is ook mogelijk om met een groep een workshop te volgen op een datum die in overleg gepland wordt. Bij meer dan 15 personen behoort een workshop op locatie ook tot de mogelijkheden.

WORKSHOPS

 

 

Kinderen vinden het leuk om creatief bezig te zijn en zijn vaak gek op bloemen. Wat is er nou leuker dan een verjaardagsfeestje tussen de bloemen? Afhankelijk van het seizoen zijn er diverse mogelijkheden. Vraag gerust naar meer info!

KINDERFEESTJES

bottom of page